Wat is ezelwerking Fellow

Ezels zijn heel toegankelijke en aanhankelijke dieren. Ze zijn zo op de mens gericht dat je ze ideaal kunt inzetten voor kwetsbare groepen. Heb je een slechte dag of wil je een geheim kwijt, een ezel zal nooit oordelen of een geheim verder vertellen. Het  zijn erg eerlijke vrienden. Dit maakt dat met ezels werken erg veilig voelt en dat jong en oud de kans krijgen succeservaringen op te doen.
Bij ezelwerking Fellow! kan je terecht voor een leuke uitstap of wandeling, een wekelijks terugkerende activiteit. Maar het kan ook voor een traject op maat. Fellow! biedt individuele begeleiding aan zoals asinotherapie (therapie met ezels), maar ook activiteiten voor groepen. Tijdens vakanties worden meerdere kampen georganiseerd. 

 

Voor wie?

Ezelwerking Fellow! spreekt een divers publiek aan. Ze richt zich op de bijzondere jeugdzorg, de sector van personen met een beperking en de geestelijke gezondheidzorg. Zowel jongeren en volwassenen die nood hebben aan een adempauze zijn welkom. 
Fellow! heeft programma’s voor jongeren met psychosociale en/of emotionele moeilijkheden, jongeren met autismespectrumstoornissen, en jongeren en volwassen met een fysieke en/of mentale beperking. Maar bijvoorbeeld ook volwassenen die tijdens of na hun burn-out graag in een rustige en groene omgeving aan de slag gaan, kunnen bij Fellow! terecht.

 

Hoe?

Ezelwerking  Fellow! werkt zoveel mogelijk op maat. Samen bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen op zijn eigen tempo tot rust kan komen en kan genieten van de aanwezigheid van onze ezels. Verder staan we ook in voor het welzijn van de ezels. We zorgen er samen met het team van vrijwilligers voor dat zij een gepaste verzorging krijgen.

Contact

Wil je aanmelden? Of heb je nog vragen?
Daarvoor kan je terecht bij

Locatie

De ezels van ezelwerking Fellow! wonen op de bioboerderij Milagrow in Aartselaar.
Adres: Groenenhoek  56, 2630 Aartselaar

 

Routebeschrijving 

  • Met de auto: Bioboerderij  Milagrow is bereikbaar via de A12 vanuit Antwerpen en Brussel. Neem de afslag Hemiksem ter hoogte van de  McDonalds. Volg de Cleydaellaan tot aan de lichten, sla daar rechtsaf.
  • Met de trein en de bus: buslijn 500 en buslijn 1, die vertrekken van de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen, hebben een halte op 1 km van de boerderij.